Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, dualarının kabul olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek isyan edeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işine dört elle sarılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kötü sözler duyacağına, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, sorunların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İLkay

Rüyamda gökten çok büyük uçak gibi blrsey üstümüzden geçti ve düştü. Sonra iki tane küçük şey düştü. Biz damda yatıyorduk. Patlıcagını anlayıp kaçtık. Her yer muazzam bir duman sardı. Biz son anda eve girip saklanabildik.