Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sıkıntıların son bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü gördüyseniz:

  • Hangi seçimi yapacağınız size kaldı, kolay gelsin.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, aile hayatında sevinileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşten topu görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Rüyada ateş topu görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada havada ateş topu görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments