Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek korkularının sona ereceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada gökten araba düştüğünü görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek hatalarını fark edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına tabir olunur.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına inanılır.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek parasal krizler yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments