Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten balık düştüğünü görmek

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada gökten balık düştüğünü gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek bunalıma düşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, rahata kavuşmaya, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, edilen duaların tutacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments