Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten taş düştüğünü görmek

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Rüyada gökten taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada gökte taş görmek kem gözlere gelineceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten taş yağmasını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bekarsa evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten göktaşı düştüğünü görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, rahat edeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments