Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, ferahlığa çıkacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada gökten ateş düştüğünü gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek büyük paralara sahip olacağına, bilgilerle donanacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada gökte ateş görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, evleneceğinize, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Rüyada denize göktaşı düştüğünü görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek ağız tadına kavuşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments