Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün düştüğünü görmek

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünün düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının talepleri doğrultusunda hareket etmek veya bazı değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada göğsünün düştüğünü görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük borçlar alınacağına, kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gökten araba düştüğünü görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada gökten bir şey düştüğünü görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek esenliğe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada göktaşı düştüğünü görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına işarettir.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten taş düştüğünü görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments