Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret eder.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sermaye elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments