Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yıldız görmek

Rüyada altın yıldız görmek

Rüyada altın yıldız görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yıldız gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Rüyada altın yıldız görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada yıldız şeklinde altın görmek zor bir döneme girileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız taşı görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, kalkınacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızları saymak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yıldızla konuşmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutup yıldız görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek işlerin rayından çıkacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, işe zorla gidip geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments