Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek

Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek

Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, de rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldızların çarpıştığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada yıldızların çarpıştığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yıldızların çarpışmasını görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çarpılmış görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birini çarpılmış görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba çarpıp ölmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla birine çarpıp öldürmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada uçak çarpışması görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments