Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bolluk ve bereketin artacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, parasız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada gökkuşağı görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada gece gökkuşağı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments