Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, güzel haberler alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı yaratabilir veya strese neden olabilirler.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek sıkıntılı günler geçirileceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına delalettir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek çok büyük başarılara imza atacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak en çetin zorlukların aşılacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments