Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağının altından geçmek

Rüyada gökkuşağının altından geçmek

Rüyada gökkuşağının altından geçmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunlarını bitireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek yeni fırsatlar sunulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökkuşağına dokunmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, yeni bir yol tutulacağına, güzel bir evliliğe alamet eder.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ayıplanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments