Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağının resmini çekmek

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendini toparlayamayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, tabiri caizse can bulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı görmek dikkat çekeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments