Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağı altından geçmek

Rüyada gökkuşağı altından geçmek

Rüyada gökkuşağı altından geçmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, helal rızık yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek gördüyseniz:

  • Fazla borç altına girmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sevinç ve sürura yorulur.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gökkuşağına dokunmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments