Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağı renkleri görmek

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, büyük zorluklar geçireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kucaklaşacağına delalet eder.

Rüyada gökkuşağı renkleri gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek gönül yaralarının iyileşeceği, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, patlama noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek işlerinin zarara uğrayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek duaların boşa gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada gece gökkuşağı görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments