Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gökkuşağı görmek

Rüyada gece gökkuşağı görmek

Rüyada gece gökkuşağı görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, şaşkın olacağına delalettir.

Rüyada gece gökkuşağı gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Rüyada gece gökkuşağı görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zararların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek daima secde ve şükür edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek özel muamele göreceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gökkuşağını tutmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments