Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağı görmek

Rüyada gökkuşağı görmek

Rüyada gökkuşağı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kazancın sürekli artacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökkuşağı gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada gökkuşağı görmek kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada gece gökkuşağı görmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada gökkuşağını tutmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments