Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağını tutmak

Rüyada gökkuşağını tutmak

Rüyada gökkuşağını tutmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, itibarın sarsılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada gökkuşağını tutmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada gökkuşağını tutmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına yorulur.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments