Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek hayırlı işler yapacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve gökkuşağı gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek sıkıntıların azalacağına, büyük işlere imza atacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek çok rahat bir hayat süreceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gökkuşağı görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments