Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ne yöne gideceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hem işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek varını yoğunu kaybedeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments