Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işarettir.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek sorunlarını çözebileceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gökkuşağı görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada gökkuşağı görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments