Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane gökkuşağı görmek

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, helal kazanç elde edileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada iki tane gökkuşağı gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, fakirleşeceğine işarettir.

Rüyada gökkuşağı görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulur.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments