Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hata yapılacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına inanılır.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, aile saadetinin de artacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek kurulu düzenin yıkılacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada gökkuşağını tutmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sağlam bir kariyer edineceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments