Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gökkuşağı görmek

Rüyada renkli gökkuşağı görmek

Rüyada renkli gökkuşağı görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, borçlarını kolayca ödeyeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, dinamik olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada renkli gökkuşağı gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek hayallerinin yıkılacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek yakın akrabadan gelecek habere, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada gece gökkuşağı görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işarettir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments