Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökkuşağına dokunmak

Rüyada gökkuşağına dokunmak

Rüyada gökkuşağına dokunmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, unvan sahibi olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kendisini keşfedeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Rüyada gökkuşağına dokunmak sorunların üstüste geleceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağını tutmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek beklentilerine ulaşacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments