Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gökkuşağı görmek

Rüyada mavi gökkuşağı görmek

Rüyada mavi gökkuşağı görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, huzurlu günler görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, işindeki verimin artacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gökkuşağı gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına yorulur.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve gökkuşağı görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, birikim yapılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments