Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek büyük tartışmalara gireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek onun kıymetini her daim bileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gök gürültüsü duymak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments