Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, helal kazanç elde edeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek iyi şartlara kavuşacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, insanlarla tartışacağına delalet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü duymak malını ve parasını sağlama alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine inanılır.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments