Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek hayallerinin gerçek olacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments