Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, şansın yüzüne güleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulur.

Rüyada gök gürültüsü duymak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kalabalık günler geçirileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments