Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek yanlış kişilere denk geleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak imkânlarının çoğalacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek mal ve mülk sahibi olmaya, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, başarısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments