Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürültüsünden korkmak

Rüyada gök gürültüsünden korkmak

Rüyada gök gürültüsünden korkmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gürültüden korkmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, parasının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına inanılır.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments