Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürültüsü duymak

Rüyada gök gürültüsü duymak

Rüyada gök gürültüsü duymak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gök gürültüsü duymak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada gök gürültüsü duymak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak hayırlı işlere girileceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalettir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek yeni iş teklifleri alacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, işlerini düzene sokacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments