Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, arabasını ve toprağının olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yağmur ve gök gürültüsü görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Rüyada gök gürültüsü duymak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments