Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak çok büyük bir işin başına getirilmeye, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü duymak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Rüyada gök gürültüsü duymak bir yandan cenaze olacağına, çalışmalarının beğenileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gök gürültüsünden korkmak sorunlarının birken beş olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve yağmur görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, evlerindeki huzurun artacağına, galibiyetlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada gök gürültüsü ve şimşek görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yağmur gök gürültüsü görmek çok günah işleyeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments