Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürlemesi görmek

Rüyada gök gürlemesi görmek

Rüyada gök gürlemesi görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, modern insanlarla tanışılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Rüyada gök gürlemesi gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi duymak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada gök gürlemesi görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulur.

Rüyada gür kaş görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gür saç görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada saçların gür olduğunu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gür su görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments