Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların gür olduğunu görmek

Rüyada saçların gür olduğunu görmek

Rüyada saçların gür olduğunu görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçların gür olduğunu gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Rüyada gür saç görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir anda atılıma geçeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gür ve uzun saç görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah gür saç görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada gür saçlı bebek görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun gür saç görmek kimseye borçlanmayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, hastalıktan şifa bulmaya işarettir.

Rüyada gür sarı saç görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını gürleşmiş görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments