Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, mal ve para kazanılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına yorulur.

Rüyada gök gürlemesi duymak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına yorulur.

Rüyada ikbal gürpınarı görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada gür sakal görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpek gürmek Tövbe Edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kendisi için mal mülk alacağına inanılır.

Rüyada uzun ve gür saç görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını gür görmek bolluğa kavuşacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments