Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gür saç görmek

Rüyada siyah gür saç görmek

Rüyada siyah gür saç görmek işlerinin hızlanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah gür saç gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada siyah ve gür saç görmek kazancın her daim artacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah gür saç görmek de zenginliğe kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek kendi şansını kendi yaratacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, işlerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet eder.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kazancının çok düşeceğine delalettir.

Rüyada uzun gür saç görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada gür saçlı olmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments