Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök gürlemesi duymak

Rüyada gök gürlemesi duymak

Rüyada gök gürlemesi duymak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada gök gürlemesi duymak gördüyseniz:

  • Yapılacak bunca iş varken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var.

Rüyada gök gürlemesi duymak statü atlayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada gök gürlemesi görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işarettir.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada gür ses duymak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gürbe görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik gürmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kendini gür sakallı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek bunalacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments