Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür su görmek

Rüyada gür su görmek

Rüyada gür su görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada gür su gördüyseniz:

  • Aslında hala bir şeyleri yeniden başlatabilme şansınız var.

Rüyada gür akan su görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada gür su görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kalp kırıklığı olacağına inanılır.

Rüyada gürücü görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada uzun gür saç görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada müslüm gürsesi görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kazancın ikiye katlanacağına işaret eder.

Rüyada ikbal gürpınarı görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, helal lokma yiyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gür bıyık görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gür akan dere görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments