Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür kaş görmek

Rüyada gür kaş görmek

Rüyada gür kaş görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, iyi bir patron olacağına, kısmetin bollaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, zor durumda kalınacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada gür kaş gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Rüyada gür kaş görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek kul hakkına girmeyeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, zor durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada inek gürmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gürbe görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini gür saçlı görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada saçlarını uzun ve gür görmek maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada müslüm gürses görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments