Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek

Rüyada saçlarının gür olduğunu görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, dertlerden kurtulmaya, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada saçlarının gür olduğunu gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Rüyada uzun gür saç görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını gür görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada gür saç görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Rüyada gür sarı saç görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısa ve gür görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı gür görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Rüyada siyah ve gür saç görmek rahat şekilde geçineceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada gür saçlı bebek görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments