Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada göğsünün küçüldüğünü görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, küs kimselerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşça küçülmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret eder.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya yorulmaktadır.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yağmur yağmamasına inanılır.

Rüyada boyu küçülmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, eksiği kendinde bulacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının küçüldüğünü görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments