Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine alamet eder.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek güzel günler geçireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok zor günler yaşayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kişinin rahat edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada yaşça küçülmek güzel haberler alınacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments