Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyu küçülmek

Rüyada boyu küçülmek

Rüyada boyu küçülmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, başarılarının sürekli olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada boyu küçülmek gördüyseniz:

  • Para harcayarak değil, zaman ayırarak daha fazla takdir kazanabilirsiniz.

Rüyada boyu küçülmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada bir insanın küçüldüğünü görmek kişisel kavgaların son bulacağına, birlikteliğe başlayacağına, işinin de hep yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulur.

Rüyada yaşça küçülmek sorunlarının birken beş olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işarettir.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye inanılır.

Rüyada büyüyüp küçülmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eğleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments