Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşça küçülmek

Rüyada yaşça küçülmek

Rüyada yaşça küçülmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet eder.

Rüyada yaşça küçülmek gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşça küçülmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek aileye büyük bir ev alınacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bereketin artacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada küçüldüğünü görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments