Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, mutluluğa ve neşeye işarettir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada yaşça küçülmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, elinin darlık görmeyeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek eline geçen paraları tutamayacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Rüyada küçüldüğünü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, eskisinden de iyi olacağına delalettir.

Rüyada burnunun küçüldüğünü görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments