Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yeni işler alacağına, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şükredeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalettir.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek maceralara atılacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyu küçülmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek bazı kaynakların tükeneceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments